Start fortenseizoen stelling van Amsterdam

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Trots op ons “Werelds“ erfgoed 20 jaar geleden is de unieke verdedigingslinie De Stelling van Amsterdam tot UNESCO Werelderfgoed benoemd. Reden voor een feestje! De stelling mag zich meten met imposant erfgoed zoals de Chinese Muur en de piramides van Gizeh.

Momenteel wordt het Fort aan de Sint Aagtendijk gerestaureerd. Een unieke samenwerking tussen Stadsherstel Amsterdam, Landschap Noord Holland en Stichting Fortpop Beverwijk. Mogelijk gemaakt door de Provincie Noord Holland. Volg de vorderingen van de restauratie en kom op zondag 17 april 2016 tijdens de start van het Fortenseizoen kijken. Uiteraard met muziek! Neem vast een kijkje! Een gids leidt u rond en vertelt over de restauratie en de toekomstplannen.

Toegang gratis!

Het fort aan de Sint Aagtendijk, het "Muziekfort" is volop in ontwikkeling en steeds vaker geopend.

Stichting Fortpop Beverwijk verhuurt al 25 jaar oefenruimtes en organiseert tijdens de evenementen van de Stelling van Amsterdam verschillende activiteiten op het gebied van muziek, kunst en cultuur op deze unieke plek in de IJmond.

NB: Dit jaar is er door alle werkzaamheden geen herdenking op 20 april, wel kunt u, als daar behoefte aan is, een bloemetje neerzetten op zondag 17 april ter nagedachtenis aan de gestorven Georgische soldaten.

Openingingstijden: 11.00-17.00

Toegang: gratis

Meer info kunt u vinden op

www.muziekfort.nl

en op onze Facebookpagina

https://www.facebook.com/muziek.fort

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing