Start theaterseizoen 2012 - 2013

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK –  Op woensdag 18 april gaat de nieuwe website voor het  theaterseizoen 2012 - 2013 van het Kennemer Theater online!  Op donderdag 26 april valt het magazine op uw deurmat, terwijl diezelfde dag om 14:00 uur de online kaartverkoop van start gaat. Tot 1 juli krijgt u 10% korting als u 5 voorstellingen of meer reserveert.

Er is voor het seizoen 2012 – 2013 echt aan iedereen gedacht! Toneelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij bijvoorbeeld De Verleiders, Het Verlies (Nikki French), Zadelpijn 2: Het verwende nest en Terug naar de kust. Voor fijne avondjes uit is er o.a. de show Spitz van Ellen ten Damme, Soul Celebration en Rapalje. Cabaretliefhebbers kunnen o.a. naar Paul de Leeuw, Ashton Brothers en Wilfried de Jong en Ocobar. Voor een avondje lachen kan het publiek naar o.a. Midlife!, De Bonbonfabriek en Shirley Valentine. Tevens zijn er een paar mooie theaterconcerten te bezoeken zoals Frans Bauer, Jan & Anny en Danny de Munk & Henk Poort. En voor de hele familie is er Nijntje, Koekeloere en Doornroosje.

Wederom zijn er een aantal literaire avonden gepland, startend met de culinaire ontmoeting met André Amaro. Er is Een rondje Europa in de Wijcker Swaen en een kerstconcert van Anúna in de St. Agathakerk.

Op donderdag 26 april wordt de datum en tijd bekend gemaakt wanneer de kaarten van Jochem Myjer worden verkocht aan de theaterkassa.

Speciaal voor mensen die liever niet alleen naar theater gaan, zijn er 17 voorstellingen geselecteerd waarvoor men zich telefonisch kan aanmelden. De avond begint met ontvangst door een gastvrouw met een kopje koffie of thee. In de pauze gezamenlijk een drankje naar keuze en indien gewenst na afloop nog even gezellig napraten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing