START TO RUN

Door: Ab Jenema

IJMOND - Start to Run gaat weer van start. Hardlopen voor beginners start dit keer op 15 september 2018. Net als op 147 plaatsen in Nederland gaat ook DEM met vier enthousiaste trainers lesgeven.In zeven weken bouw je conditie op en leer je de kneepjes van het hardlopen.

Sommige schrikken bij het woord hardlopen, maar dat hoeft natuurlijk niet, als je het maar op je eigen tempo doet. Kom gezellig met een buurman(-vrouw), kennis, vriend(in) of partner. Als je samen inschrijft kunnen jullie zelfs korting krijgen.

(kinderen tussen 12/15 jaar kunnen ook inschrijven, samen met de ouders)

De vier trainers zorgen ervoor dat ieder op zijn of haar eigen tempo kan lopen, want het hoeft niet hard te gaan. De trainers en gezellige loopmaatjes wachten je iedere zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan en je voelt je steeds fitter worden. Elke training verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Bij DEM geven we daarbij nog eens de mogelijkheid om op woensdagavond  gratis op de baan te trainen, tijdens de zeven weken van Start to Run (S2R). Je krijgt op papier loopschema’s voor de trainingsdagen door de week. Zo word je goed begeleid en is alles tot in de puntjes verzorgd.

Na de eerste zeven weken S2R gaat DEM nog vier weken verder met Continue to Run (CTR). Dan gaan we met de groep in hetzelfde ritme gratis door, in de duinen en op de atletiekbaan. Daarna is er de mogelijkheid om bij de vorige Start to Run groepen in te stromen. En daarna mag je kiezen of je lid wil worden of niet.

Deze opzet hanteren we al jaren bij DEM en de vorige groepen startten rond de 50-80 personen. Probeer iemand mee te nemen, want niets is gezelliger en motiverender dan met een groepje te komen trainen. Mocht je nu nog twijfelen, dan mag je de eerste zaterdag 15 september en woensdagavond 19 september trainingen gratis uitproberen en dan mag je daarna beslissen of je je opgeeft bij Start to run atletiek site.

KORTOM: We beginnen op 15 september 2018 om 9.30 uur bij Atletiekvereniging: DEM.  Adrichemlaan 1a, Beverwijk. Je kunt je nu al inschrijven voor € 49.50  bij www.atletiekunie.nl.

Na zeven weken S2R gaan we vier weken door met trainen  met C2R. Je ontvangt dan drie edities van het tijdschrift Runners World en het speciale S2R magazine.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing