Start tweede fase verkoop vrije kavels De Smaakmaker -Binnenduin

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK -Na de succesvolle verkoop van de vrije kavels in de eerste fase van het project De Smaakmaker in Binnenduin, gaat op 27 februari de verkoop van de vrije kavels van fase 2 van start. In deze fase komen 11 vrije kavels in de verkoop.

Inschrijven op de kavels kan tot 29 april. Drive-thru manifestatie De verkoop start op 27 februari 2021 om 11.00 uur met een verkoopmanifestatiein de vorm van een drive-thru. Bij de drive-thru kunnen geïnteresseerdenmet de auto het gebied inrijden om de kavels te bekijken. Net als in de 1e faseis hiervoor gekozen vanwege de coronamaatregelenis. Geïnteresseerden kunnenzich voor dit event aanmelden via de website www.smaakmakerbeverwijk.nl.

Nadat de manifestatie heeft plaatsgevonden kunnen potentiële kopers zich op één of meerdere kavels inschrijven. De inschrijving bij de notaris sluit op 29 april. Na de sluitingsdatumwijst de notarisde kavels toe.Over het project Intotaal biedt de gemeente 34 vrije kavelste koopaan in het Zuidelijk Veldvan Binnenduin. Dat gebeurt in 3 fasen. De verkoop is in handen van Teer Makelaars. Zij bieden de kavels aanonder de noemer De Smaakmaker.

De afmetingenvan de kavels verschillen; de grootste meet 900m3.Elke kavel heeft een eigen kavelpaspoort waarin belangrijke informatie staat over de uitgangspunten voor de bouw. De naam De Smaakmaker is een knipoog naar het recente verleden toen in het gebied groente en fruit werden verbouwd. Ook verwijst de naam naar de mogelijkheden voor potentiële kopers om op de vrije kavels een woning te realiseren die volledig aan hun wensen voldoet. Kopers hebben namelijk optimale vrijheid om hun eigen ontwerp te realiseren.

Wel zet de gemeente sterk in op duurzame ontwikkeling. De Smaakmaker is onderdeel van het project Binnenduin. In dit voormalige tuindersgebied komen in totaal225 woningen,waarvan het merendeel koopwoningen

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing