Stel uw vraag in het Raadscafé!

BEVERWIJK – Op 11 september 2013 organiseert een werkgroep van de gemeenteraad van Beverwijk in Wijk aan Zee de derde editie van het Raadscafé. Inwoners kunnen vragen stellen aan de raadsleden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wat zijn de positieve en negatieve zaken in uw buurt? En wat kan de politiek hieraan verbeteren?


Het is geen strak georganiseerd debat maar een informele avond waarbij er genoeg ruimte en tijd is om gesprekken met raadsleden te voeren. Het Raadscafé is de plek voor discussie en ontmoeting tussen de raadsleden van gemeente Beverwijk en alle inwoners (en belanghebbenden) uit Beverwijk en Wijk aan Zee.

De raadsleden horen graag van u wat er leeft en speelt in Beverwijk en Wijk aan Zee! U kunt uw vraag van tevoren via de mail indienen zodat u een goed antwoord krijgt. Het insturen van vragen is mogelijk tot en met 30 augustus 2013 via e-mailadres [email protected]. Het is eventueel ook mogelijk om op de avond zelf vragen te stellen.

Het Raadscafé op 11 september 2013 begint om 19:30 uur en duurt tot circa 22:00 uur de toegang is vrij en iedereen is van harte welkom! Locatie is de foyer van “Dorpshuis de Moriaan” in Wijk aan Zee.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing