Stem voor de IJmond Top 50

Door: Raimond Bos

REGIO - Er kan weer worden gestemd voor de IJmond Top 50. De redactie van Dagblad Kennemerland/IJmuider Courant organiseert voor de tweede maal samen met Radio Beverwijk, Heemskerk FM en Seaport FM de verkiezing van de IJmond Top 50.

Welke muziek uit de IJmond verdient een plek in deze lijst? De IJmond is van oudsher een regio met een rijke bandjescultuur. De Bintangs kent (bijna) iedereen maar er was en is veel meer te beleven boven en onder het Noordzeekanaal. Nieuw bij de verkiezing is dit jaar de keuzelijst. Maar liefst 350 nummers zijn uit het rijke aanbod geselecteerd. Daar mag u er 9 uit kiezen. Mocht zelfs deze lange lijst niet compleet zijn in uw ogen: onderaan het stemformulier kan ook nog een vrije keus worden opgegeven. Ook daarvoor geldt dat het nummer gemaakt moet zijn door artiesten uit de regio tussen grofweg Castricum en Santpoort.

Er kan worden gestemd tot en met zondag 9 maart 2014. U kunt eenmaal stemmen. In maart wordt de uitslag bekend en de lokale omroepen gaan de Top 50 integraal uitzenden. Cultureel café Camille presenteert op Koningsdag, zaterdag 26 april 2014, een live-evenement in Beverwijk in het teken van de IJmond Pop 50.

De keuzelijst met 350 nummers is hier te vinden. Stemmen kan via de websites www.noordhollandsdagblad.nl en www.ijmuidercourant.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing