STERK IN JE WERK WEEK 16 T/M 20 NOVEMBER 2020

Door: Jan Pronk

KENNEMERLAND - Hoe behoud je nou je werkplezier als je altijd onder druk staat? Tijdens de STERK IN JE WERK WEEK van 16 t/m 20 november is er speciaal voor zorgmedewerkers een palet aan activiteiten die bijdragen aan vitaliteit, werkplezier en ontspanning.

Goed, gezond en met plezier aan het werk
De werkdruk in de zorg is hoog en tijd is schaars. De STERK IN JE WERK WEEK is er speciaal voor de zorgmedewerkers. Vanuit goed werkgeverschap is het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om medewerkers in Zorg en Welzijn in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden te steunen en begeleiden in hun ontwikkeling. Daarom organiseert samen Voor Betere Zorg met haar leden deze jaarlijkse week. Tijdens deze week delen zij hun aanbod (workshops, trainingen of anders) met elkaar.

Wat is er zoal te doen?
Zorgmedewerkers kunnen meedoen aan workshops zoals ‘Van Werkdruk naar Werkgeluk’, ‘Mindmapping’, ‘Balanceren tussen Werk & Mantelzorg’, ‘Eet als een expert’ en ‘Opladen op creatieve wijze. Beeldende therapie’. Ook kunnen zorgmedewerkers gebruikmaken van vitaliteits- en loopbaancoaching. De activiteiten zijn kosteloos en allemaal volledig online en dus corona-proof.

Deelnemende organisaties
Twaalf werkgevers in onze regio laten met de STERK IN JE WERK WEEK samen zien dat iedere zorgmedewerker tijd en aandacht voor zichzelf nodig heeft: Atalmedial, GGZ inGeest, De Hartekampgroep, Heliomare, Kennemerhart, Nieuw Unicum, Ons Tweede Thuis, Raphaëlstichting, SEIN, SIG, Sint Jacob en Stichting PCSOH. Partners: Sterk in je werk, Dijk en Van Emmerik, Regionale werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn, Zet jezelf op 1, Tandem Mantelzorg, Gezondheid!, Infopunt Zorg en samen Voor Betere Zorg.

www.infopuntzorg.nl/sterkinjewerkweek2020

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing