Storing door kabelbreuk Ziggo verholpen

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Woensdagmiddag hebben de abonnees van Ziggo die getroffen waren door storing wegens een kabelbreuk weer signaal gekregen. De telefoon-, televisie- en internetverbinding is hersteld, nadat die er sinds maandagmiddag uit lag.  

Oorzaak van de problemen was een breuk in drie glasvezelkabels, die ontstond bij graafwerkzaamheden aan de Spoorsingel in Beverwijk. Klanten van Ziggo in een deel van Beverwijk en Heemskerk zaten daarom enkele dagen zonder signaal. Omdat het hier een situatie betreft die buiten de schuld van Ziggo om is ontstaan, kunnen de klanten geen schadevergoeding of compensatie van de kabelexploitant eisen.

Radio Beverwijk kon door de storing twee dagen lang niet beschikken over internet waardoor het niet mogelijk was de programma's via het internet te beluisteren. Ook het e-mailverkeer lag plat, waardoor de nieuwsvoorziening in het gedrang kwam. Inmiddels zijn de meeste zaken weer voldoende hersteld. Alleen de dienst 'Uitzending Gemist' is nog niet geheel hersteld, daaraan wordt nog gewerkt.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing