Striphelden Suske & Wiske in Kennemer Theater

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Striphelden Suske en Wiske beleven op vrijdag 16 oktober 2015 een spannend en vrolijk avontuur in het Kennemer Theater. Suske en Wiske De Musical zit vol avontuur, humor en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt! 

Een onvergetelijk theateravontuur voor het hele gezin. Niet alleen voor de kinderen maar voor de hele familie. Wanneer de oersterke Jerom op mysterieuze wijze wordt ontvoerd, besluiten zijn vrienden Suske, Wiske, Sidonia en Lambik op onderzoek te gaan. Zo belanden ze in de wervelende wereld van het circus, waar ze nauw in de gaten worden gehouden door de sluwe ringmeester, gespeeld door Ben Cramer. Zou het de vrienden lukken om dit avontuur tot een goed einde te brengen?

Na de voorstelling komen alle acteurs  naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Wedstrijd
Doe mee en maak een eigen Suske en Wiske stripverhaal. Kans op fantastische prijzen!  Download het wedstrijdformulier op www.suskeenwiskedemusical.nl. Doe je deze vóór de voorstelling in de speciale brievenbus in de foyer van het theater dan maak je kans op een extra Suske en Wiske pakket, uitgereikt op het podium. Dit theateravontuur met Suske en Wiske is tot stand gekomen ter ere van hun 70e verjaardag. Het is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met WPG Uitgevers en Music Hall.

Kijk voor meer informatie op www.suskeenwiskedemusical.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing