Succesvolle e-scooterestafette wordt opgevolgd door stimuleringsactie

Door: Ab Jenema

Op de foto: Ellen van Tongeren (OV IJmond), Truus Butter van EVC Heemskerk en Ton van der Scheer (OV IJmond)

IJMOND - E-scooter? Natuurlijk! Na inzet van een extra e-scooter én verlenging van de estafette is er nu toch echt een einde gekomen aan de e-scooterestafette van GreenBiz IJmond. De estafette was een groot succes. Daarom is er nu voor bedrijventerreinen in het havengebied van Velsen en Beverwijk een vervolg: de stimuleringsactie E-scooter? Natuurlijk!.


E-scooterestafette
Om de diverse voordelen en het gemak van e-scooters onder de aandacht te brengen bij ondernemers konden ondernemers in de IJmond van juni tot oktober 2017 een week kosteloos de EMCO Novi Eco Limited edition proberen, beschikbaar gesteld door EVC Heemskerk. Meer dan twintig ondernemers hebben gebruik gemaakt van de gratis e-scooter, een ieder positief over het gebruik.

Snel, schoon en goedkoper rijden
Vooral voor woon-werkverkeer en kleine afstanden werd de e-scooter snel gepakt. E-scooters zijn niet alleen milieuvriendelijk, ze zijn ook goedkoper in brandstof en onderhoud. Om het af- en aanrijden van milieuvriendelijke e-scooters op de bedrijventerreinen in het havengebied van Velsen en Beverwijk te stimuleren organiseert Omgevingsdienst IJmond de kortingsactie E-scooter? Natuurlijk!.

Aanbod
Bedrijven die gevestigd zijn in het havengebied van Velsen en Beverwijk komen in aanmerking voor 20% korting op de aanschafprijs (excl. BTW) van een e-scooter.  Daarnaast bieden de leveranciers met wie Omgevingsdienst IJmond samenwerkt zelf ook leuke extra’s om het kopen van een e-scooter nog aantrekkelijker te maken. Kijk voor meer informatie over het gebied, de leveranciers en de regeling op www.ijmondbereikbaar.nl/e-scooters-havengebied .


advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl