Sven Davis live in concert in Heemskerk

Door: Bos Media Services

HEEMSKERK - Op 7 november 2015 vindt de tweede editie van het dansfeest 'Sven Davis Live' plaats. Dit jaar zal het gehouden worden in De Nozem en De Non in Heemskerk. De muzikale stijl van Sven is een mengeling van funk, soul, pop en jazz. 

Sven zal met zijn soulvolle stem stukken van Michael Bublé en Lionel Richie vertolken, maar ook hits van Daft Punk, Earth, Wind & Fire en Michael Jackson zullen voorbij komen. Sven zingt al sinds hij kan praten. Op tienjarige leeftijd trad hij al op bij Paul de Leeuw. Ook was hij te gast bij het tv programma @Nick en het 3FM ochtendprogramma van Giel Beelen en was hij te zien bij SBS Shownieuws. In 2013 wist hij heel Nederland te ontroeren met zijn vertolking van het nummer 'All By Myself' in het RTL4 programma Holland's Got Talent. Op dit moment werkt de 22-jarige Sven aan een album, waar zowel eigen stukken als covers op zullen komen. Sven maakte ook enige tijd programma's voor Radio Beverwijk.

De avond begint met een voorprogramma van singersong writer Jasper Schouten. Jasper won dit jaar de Stem van Notelle (Beverwijk). Hij brengt een aantal mooie en bekende nummers in een akoestische setting. Als speciale gast zal Jason Bouman, de winnaar van het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen komen optreden. Natuurlijk zal een verrassend duet met Sven niet ontbreken. Aansluitend aan het concert is er een afterparty met DJ I-Wonder, die 80's, 90's en 00's zal draaien. I-Wonder is een video artist, die videobeelden en muziek live mixt.

De begeleidingsband staat onder leiding van toetsenist Jan Peter Bast (bekend van The Scene, Metropole Orkest, De Top2000 Band, Angela Groothuizen, Brian B en vele anderen). De ritmesectie bestaat uit drummer Bob Schimscheimer (hij speelde eerder bij Ruth Jacott, Rosenberg Trio, Youp van ’t Hek, Humphrey Campbell etc) en bassist Mark Dekkers die onder andere speelde bij diverse grote musicals waaronder Evita, Grease en Jesus Christ Superstar en bij diverse internationale artiesten waaronder Denise Jannah en Darrell Mansfield.

Gitarist is Bas Phaff, die studeert aan het conservatorium en al met Waylon speelde! De driekoppige blazerssectie wordt aangevoerd door trompettist (3FM Serious Talent) Luca Simonelli die met zijn blazers op onder andere Lowlands, Festival Rollende Keukens en Brussels Jazz Marathon stond en zelf nationaal en internationaal hard aan de weg timmert met zijn instrumentale funkband.

Tickets voor het concert zijn te bestellen via: www.nozemennon.nl of www.svendavismusic.com  Bestelt u liever telefonisch dan kan dit via NovaStar Management: 06 51147774.

Zie ook www.facebook.com/svendavismusic en www.twitter.com/svendavismusic.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing