TalentenLab en IDO in bibliotheek IJmond Noord geopend!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Bibliotheek IJmond Noord is tijdens de lockdown normaal geopend voor haar klanten. Vanwege het Informatiepunt Digitale Overheid valt de bibliotheek onder essentiële dienstverlening.

Burgers kunnen met vragen als - hoe krijg ik een qr code op mijn telefoon en waar kan ik een afspraak maken voor de boosterprik - terecht in de middag, behalve op donderdag want dan is de bibliotheek gesloten. Je hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn om vragen te stellen. Wie zelf niet naar de bibliotheek kan komen kan ook bellen met het telefonisch spreekuur op woensdag van 11:00-13:00 uur. Bel gratis naar 06 34 48 46 38.
Op maandagavond kan men in Beverwijk ook terecht met vragen en op woensdagavond in Heemskerk. Dat kan tot 20:00 uur, op zaterdag van 11:00-16:00 uur.

Voor kinderen van 6-12 jaar is op woensdagmiddag van 15:00-17:00 uur het TalentenLab in Beverwijk geopend. Kinderen kunnen vrij inlopen om in het TalentenLab van alles te ontdekken, te spelen en te leren. Van het maken van knikkerbanen tot het in elkaar zetten van een lampje. Thema’s als techniek en mediawijsheid staan centraal. Kijk voor het programma op www.bibliotheekijmondnoord.nl en kijk in de agenda.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing