TalentenLab

Door: Ab Jenema

IJMOND - Het TalentenLab is de plek waar je je talenten op het gebied van mediawijsheid, techniek en taal kunt ontdekken. Iedere woensdag van 15:00 – 17:00 uur kunnen kinderen aan de slag in de vestiging Beverwijk van Bibliotheek IJmond Noord, kerkplein 5.

Op 12 en 19 december kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar feestelijke versiering maken met LEDjes onder leiding van kunstenaar Jan van Kampen. De toegang is gratis.

Vanaf januari is de programmering elke eerste woensdag van de maand is speciaal gericht op kinderen van 4 tot 8 jaar. De overige woensdagen zijn bedoeld voor 8 tot 13-jarigen.

Het TalentenLab start in het nieuwe jaar op woensdag 2 januari met een Pixelparty. Kinderen van 4 tot 8 jaar maken een schilderijtje met grote pixels. Op 9 januari doe je mee met Mad Science waarin je alles leert over chemische reacties.  16 januari is er weer een Pixelparty voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Tijdens de laatste twee woensdagen van januari staat het programmeren centraal: met de MakeyMakey en Code Qube.

Voor het TalentenLab op 2, 9 en 16 januari is de kaartverkoop gestart. Je kunt een kaartje kopen via de website of bij de klantenservicebalie in de bibliotheek. Kosten: € 3,50 per persoon. Op 23 en 30 januari is deelname gratis en van te voren aanmelden is niet nodig.

Bekijk de agenda op de jeugdwebsite: https://jeugd.bibliotheekijmondnoord.nl/agenda/eventslist

 

Kaartverkoop: https://bicatwww.obbh.nl/cgi-bin/bx.pl?vestnr=6599;prt=INTERNET;taal=nl_NL;var=portal;event=tickw_krtlijst

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing