Tata Steel Marquetteloop zondag 25 juni 2023

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Na drie jaren afwezigheid door Corona vindt de Tata Steel Marquetteloop weer plaats. De loop wordt traditiegetrouw gepland op de zondag na vaderdag. Dit jaar valt dat op zondag 25 juni 2023.

40 jaar Marquetteloop
Dit jaar wordt de Marquetteloop voor 40ste keer georganiseerd: het betreft een feestelijke jubileum editie. Door de jaren heen is het karakter veranderd van een prestatiegerichte loop tot een meer familiair en gezellig loopevenement. De deelnemers, het publiek, de vrijwilligers en het (meestal) mooie weer geven Heemskerk een sportieve sfeer.

Tata Steel of kids Run
De Marquetteloop is voor iedereen die van hardlopen houdt.
Kinderen kunnen zich inschrijven voor Tata Kids of Steel Run: de 1300 meter (t/m 7 jaar), de 1300 meter (t/m 12 jaar) of de 3300 meter (t/m 15 jaar). Kinderen krijgen een medaille, wat drinken en een bon voor een ijsje na afloop.

7, 14 en 21,1 km
Voor de trimlopen zijn 3 afstanden mogelijk: 7, 14 en 21,1 km. De snelste lopers worden gehuldigd. Alle lopers die finishen krijgen een medaille.
Inschrijven kan nu al en is goedkoper dan op de dag zelf. Gebruik deze link: inschrijven.nl/form/2023062503112-nl

Team run
Teams kunnen zich inschrijven voor de 7, 14 en 21,1 km met minimaal 4 en maximaal 8 personen. Naast bedrijven zijn ook verenigingen, loopgroepen en dergelijke van harte welkom. Inschrijven met je team kan via inschrijven.nl/2023/marquetteloop.nl
Na afloop staat er een hapje en een drankje klaar. Aan de snelste teams wordt een beker uitgereikt.

Vrijwilligers
De Marquetteloop is mogelijk door de inzet een groot aantal vrijwilligers. Velen hebben al jarenlang een vast plekje langs de route. Voor deze editie zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen helpen op de dag zelf. De taken lopen uiteen van water uitdelen, medailles uitreiken, hekken plaatsen, de weg afzetten etc. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] dan ontvang je meer informatie.

Stokje overdragen
Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden aan wie het stokje kan worden overdragen. Geëerd bestuurslid Tineke Brasser is al meer dan 30 jaar bestuurslid. Kom gerust een keer kijken tijdens een van de overleggen!

Sportiviteit en plezier
De Marquetteloop gaat over sportiviteit en plezier. De organisatie verheugt zich op alle deelnemers en aanmoediging langs de kant op 25 juni!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing