Team Spirit Beverwijk hervat clubkampioenschappen kickboksen

Door: Jan Pronk

Foto: Khen Pelan

BEVERWIJK - Op zondag 11 december 2022 zullen voor het eerst sinds lange tijd weer clubkampioenschappen plaatsvinden bij Team Spirit Beverwijk. Plaats van handeling is zoals vanouds de accommodatie van Cardio Fitness Beverwijk aan de Parallelweg 128g. Het is de vijftiende editie van de clubkampioenschappen, die alom bekend staan als een gezellig sportief evenement voor de hele familie. 

De veertiende editie van de clubkampioenschappen vond plaats op zondag 8 maart 2020. Exact een week later ging Nederland in lockdown en moesten ook sportscholen noodgedwongen de deuren sluiten. Daarna volgde een onzekere periode, die zo’n twee jaar zou duren. Inmiddels is de dreiging van COVID-19 grotendeels verdwenen en kunnen er weer plannen voor de toekomst gemaakt worden. Ook Team Spirit Beverwijk pakt de draad weer op. Het periodieke clubkampioenschap vormt voor de jeugdleden vanaf 10 jaar een goede gelegenheid om te laten zien waartoe ze in staat zijn. Hun vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes komen doorgaans graag naar hun verrichtingen kijken. 

Naar verwachting zullen op 11 december 2022 ongeveer dertig partijen plaatsvinden. Het exacte aantal valt nooit vooraf aan te geven, omdat onder invloed van ziekte of blessures het wedstrijdschema tot op de laatste dag kan wijzigen. Diverse sportscholen uit de regio vaardigen deelnemers af voor dit evenement. Een groot deel van de deelnemers is echter afkomstig uit de eigen gelederen van Team Spirit Beverwijk, met zoals gebruikelijk veel aandacht voor de jeugdleden. Voor de hoofdpartij van deze dag zal het aanstormende talent Sem Kossen de ring betreden. Hij komt uit voor Ben Ali Gym maar traint ook mee met Team Spirit Beverwijk. 

In de N-klasse is Team Spirit Beverwijk vertegenwoordigd door Gaby van den Elzen (22). Bij de jeugd staan meerdere aantrekkelijke partijen op het programma in diverse gewichtsklassen. De deelnemende jeugdleden variëren in leeftijd van 12 tot 18 jaar. Het clubkampioenschap staat onder auspiciën van de Nederlandse Kickboks Federatie en start om 14.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur). Entreekaarten à 25,00 euro (15,00 euro voor kinderen tot en met 12 jaar) zijn verkrijgbaar bij Cardio Fitness Beverwijk. In de voorverkoop (tot en met 6 december) kaarten kopen is gunstiger: 20,00 euro voor volwassenen en 12,50 euro voor kinderen. 

Niet in de regio? Neem dan contact op met Debbie Keskin ([email protected]) en laat weten hoeveel kaarten je wilt bestellen. Volg #teamspiritbeverwijk op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws. 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing