Tekenen met houtskool bij Een Zee van Staal

Door: Jan Pronk

WIJKAANZEE - Op 2 augustus is er een speciale wandeling door het beeldenpark Een Zee van Staal in Wijk aan Zee, waarbij de deelnemers met korte tekenopdrachten uitgedaagd worden om de beelden met houtskool op papier te zetten. Op deze manier kunt u op een andere manier naar de beelden kijken. Wat gebeurt er met Casa di Mare op z’n kop? Het beeld van Nico Betjes met alleen vlakken op papier? Tekenervaring is niet nodig.

Het beeldenpark Een Zee van Staal ligt in de duinen, pal naast de staalfabriek van Tata Steel ten zuiden van Wijk aan Zee. Hier staan veertien werken van staal van internationale kunstenaars. Iedere zondag in juli en augustus start om 14 uur vanaf de entree van het beeldenpark een gratis thema rondleiding van een uur. Opgeven is niet nodig. Tijdens de rondleiding wordt de deelnemers gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
Het beeldenpark bevindt zich op de hoek van de Bosweg en de Reyndersweg in Wijk aan Zee. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het park, maar op enkele minuten lopen is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie op www.eenzeevanstaal.nl of op de facebookpagina.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing