Tess Hulshof van TOSS Heemskerk wint goud

Door: Ab Jenema

REGIO - Tess Hulshof van TOSS Heemskerk is zondag in Amsterdam kampioen geworden van het district MidWest. Een zeer knappe prestatie, omdat dit jonge talent uitkomt in de allerhoogste categorie van Nederland. Ze won daarbij ook nog zeer overtuigend met bijna een punt verschil met de nummer 2 van het eindklassement.

Terwijl de voorrondes van het Nederlands kampioenschap al in volle gang zijn, vond dit weekend de strijd om het districtskampioenschap MidWest plaats in Amsterdam. Naast Tess Hulshof kwamen er nog 9 turnsters van TOSS in actie. Anne-Floor de Haas (pupil 2, N2) stond na 3 onderdelen eerste in het eindklassement, maar door een val van balk, zakte zij naar de derde plaats. Toch een mooie bronzen medaille. In dezelfde categorie turnde Marij Troostheide juist een zeer goede balkoefening; zij eindigde – mét medaille – op de 4e plaats. Ook in de categorie pupil 1, N2 mocht een turnster van TOSS het podium beklimmen: brons voor Britt Nusse.

 

De overige turnsters van TOSS Heemskerk eindigden als volgt: Fleur Kok 8e, Emily Six 11e, Jill van der Wel 7e, Chloë Booij 6e, Shannon Commandeur 10e en Ayla van der Ven 13e.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing