The Cheerful Fruitflies zondag in Cafe Camille

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Een aantal jaren geleden speelde de band een grote menigte plat tijdens het North Sea Jazz festival. Iedereen was enthousiast vanwege de aanstekelijke oude jazzliedjes uit de tijd van de drooglegging van de Verenigde Staten van Amerika. Door hun jarenlange ervaring had de band weinig moeite de menigte tot dansen en meezingen over te halen bij onvergetelijke klassiekers als ‘What’s the use of getting sober’ en ‘Bad Boy’.

Er wordt gespeeld op contrabas, snaredrum (bespeeld met kwasten), akoestische gitaar (2x) en saxofoon. De band bestaat uit 5 man, die tevens voor zang en achtergrondzang zorgen.

Ruim 30 jaar geleden was P.P Fischer voor het eerst in Camille met Strings Only daarna met The Cheerfull fruitflies, overal laat het akoestische jazz-combo een onuitwisbare indruk achter van swingende gezelligheid. Met een opvallende rol voor de solo-gitaar van Hans Schaap, die herinneringen oproept aan Django Rheinhardt. En niet te vergeten de doorleefde stem van P.P. Fischer die al jaren de presentator van Yong Art Festival is!

P.P Fischer - zang / Hans Schaap - sologitaar / Ed Mandersloot - gitaar en alt sax / Wouter Groenhart - contrabas / Richard Tolmeijer - snare drum

Zondag 17 juli, 15.00 uur, gratis entree

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing