Theater Poppekus brengt boeken tot leven in de Bibliotheek!

Door: Jan Pronk

IJMONd - Hoera! Theater Poppekus speelt op 2 zaterdag maart in de Bibliotheek vestiging Heemskerk en eerste voorleesvoorstelling is De kip en het ei (voor 3 tot 6 jaar).

De kip en het ei
Ojee! Onze kip heeft een ei, maar ze weet helemaal niet hoe ze dat ei moet uitbroeden. Ze probeert van alles, onder toeziend oog van een betweterig schaap. Ze breidt een jasje voor het ei, ze kookt spaghetti voor het ei, ze graaft een holletje in de grond waar ze hem in stopt, ze schommelt hem heen en weer, zingt een liedje… Maar géén kuiken! Schaap weet wel dat dit allemaal niet helpt, maar kip moet er zelf achter komen. Anders leert ze het nooit.  Zal er uiteindelijk een kuikentje uit het ei komen?
Komt dat zien! Zaterdag 2 maart van 14.00-14.30 uur. Kaartjes zijn gratis, maar het is wel belangrijk een plekje te reserveren (voor iedereen die komt, jong en oud!) via www.bibliotheekijmondnoord.nl/theater
En… Hiephoi! Theater Poppekus komt dit jaar elke eerste zaterdag van de maand op verschillende locaties bij ons spelen! Houd onze website goed in de gaten, want er is elke maand een nieuwe voorstelling!

Buurtgezinnen
Voor en na de voorstelling is Buurtgezinnen aanwezig om de bezoekers te inspireren en informeren. Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing