Theater van het Sentiment viert jubileum

Door: Jan Pronk

IJMOND - Het KRO-NCRV radioprogramma 'Theater van het Sentiment' viert zijn 20-jarig jubileum met 

een avondvullend theaterprogramma. Een groots feel good feest en een trip ‘Down Memory Lane’. 

Het ‘Theater van het Sentiment’ is het geesteskind van radiopresentator Stefan Stasse. Op 6 januari 1997 werd KRO's ‘Theater van het Sentiment’ voor het eerst uitgezonden op Radio 2. Er was muziek uit die tijd, gesprekken met mensen die toen in het grote of kleine nieuws stonden, er werd een spel gespeeld, er waren berichten uit de kranten van die dag en mensen belden met hun herinneringen. Nog geen twee jaar later werd het programma vier avonden per week uitgezonden. Elke avond stond er een dag uit de jaren vijftig, zestig, zeventig of tachtig centraal. 

Presentator Marc Stakenburg neemt het publiek mee terug in de tijd met beeldfragmenten van grote en kleine gebeurtenissen, mode, trends, humor, televisie, etc. Een voorstelling boordevol muziek en de mooiste liedjes uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en een beetje tachtig; de muziek van toen je zestien was, vertolkt door een fantastische liveband o.l.v. Bob Schimscheimer. 

Meezingen, meepraten, meebeleven! Natuurlijk zullen Stefan Stasse, Jeanne Kooijmans en onverwachte gasten op onregelmatige basis komen aanwaaien. 

Kaarten vanaf € 20,50 op vrijdag 27 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress