Theaterproductie SCHEMERING zoekt spelers

Door: Ab Jenema

IJMOND - Theater kan plaatsvinden op een podium, of in een tent, maar het kan ook met een hele kasteeltuin als decor. En precies dat gaat gebeuren van 21 t/m 24 september, in de Kasteeltuin Assumburg te Heemkerk. De totaaltheatervoorstelling SCHEMERING is een verhaal op de grens van realiteit en fantasie, van wij en de ander, van rijk en arm, van tuin en de rest van de wereld. Met prachtige kostuums, dans, muziek maar vooral erg veel theater.

 

De nazomer lijkt nog ver, maar de repetities gaan binnenkort al van start, en SCHEMERING is op zoek naar spelers! Ervaring is niet nodig, dus als het je leuk lijkt om mee te doen, meld je dan nu aan voor één van de workshopdagen. Deze vinden plaats op donderdag 23 maart (20.00u-22.00u), maandag 27 maart (20.00u-22.00u), en op zaterdag 1 april (11.00u-13.00u). Diezelfde zaterdag 1 april is er om 14.00u-15.15u speciaal een workshop voor kinderen van 8-12 jaar die mee willen spelen.

SCHEMERING is op zoek naar zowel volwassenen als kinderen (vanaf 8 jaar), geïnteresseerden kunnen hun naam en de gewenste workshopdag mailen naar [email protected]. Na aanmelding krijg je een bevestiging met alle informatie, een een stukje tekst om te leren. Deelname aan een workshopdag is gratis.

 

SCHEMERING is een project van Stichting Theatermanifestatie IJmond, en is geschreven door Stella van Lieshout. De voorstelling wordt geregisseerd door Iris Stam, ondersteund door Ella de Jong als producent. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing