Thuiszorgwinkel Heemskerk vernieuwd

Door: Cor Beumer

HEEMSKERK - De Thuiszorgwinkel in Heemskerk is vernieuwd door een samenwerkingsverband tussen Viva! Zorgroep en Medipoint. De nieuwe naam van de winkel is: ViVa! Zorggroep| Medipoint. Medipoint is een landelijke winkelketen van diverse thuiszorgwinkels, met winkels in onder andere Haarlem, Heemstede en Alkmaar. Dankzij de nieuwe samenwerking kunt u bij in de winkel terecht voor iedere zorg- en hulpmiddelenvraag, ongeacht de vergoedingsregeling die van toepassing is.

In 2013 zijn heel wat zaken veranderd in de zorg. Zo wordt vanaf 2013 de uitleen van hulpmiddelen niet meer vergoed vanuit de AWBZ maar door de Zorgverzekeraars. Voor het lenen van hulpmiddelen kunt u nog gewoon bij ons terecht: het maakt niet uit waar u verzekerd bent. De loophulpmiddelen zoals rollator, krukken en looprek zijn helaas verdwenen uit het vergoedingspakket. Maar als lid van SenZ, de ledenservice van ViVa! Zorggroep kunt u deze loophulpmiddelen nog steeds gratis lenen.

Naast de gewone winkel kunt u ook online bij ViVa! Zorggroep| Medipoint terecht. U vindt onze webshop op www.medipoint.nl/vivazorggroep.

In de winkel en op de webshop zijn regelmatig leuke aanbiedingen te vinden. Ook worden themadagen georganiseerd met informatie over allerlei handige producten en het gezond zijn en blijven. De Heemskerkse vestiging bevindt zich op Maltezerplein 35 (boven de Dekamarkt).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing