Tienjarig bestaan kinderboerderij de Baak

Door: Jan Pronk

 IJMOND - Woensdagmiddag 21 juni is het feest op kinderboerderij De Baak! Deze middag vieren wij het tienjarig bestaan en daarbij horen natuurlijk allerlei feestelijke activiteiten. De middag wordt om 13.30 uur geopend door wethouder Dorenbos van gemeente Beverwijk.

Activiteiten

Deze woensdagmiddag is er van 13.30 uur tot 17.00 uur van alles te doen op kinderboerderij De Baak. Zo kun je een voorstelling bijwonen, je gezicht laten schminken, jouw eigen tasje maken, een ritje maken in een echte paardenkar en even genieten op het springkussen. Ook aan een traktatie is gedacht. Er is voor iedereen een strippenkaart beschikbaar met daarop alle activiteiten. Kortom, het belooft een gezellige middag te worden. Komen jullie ook? Iedereen is welkom en deelname is gratis.

Vervoer

In verband met de beperkte parkeermogelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om op de fiets te komen.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing