Tijdelijke verkeersmaatregelen Breestraat

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op de Breestraat vinden werkzaamheden plaats. Daarom is de rijbaan tot en met 11 september 2015 afgesloten tussen de Zeestraat en de Velserweg. De rest van de Breestraat is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Over de genomen maatregelen voor het verkeer lijkt onduidelijkheid te bestaan. 

In een persbericht laat de gemeente vandaag weten de indruk te hebben dat er tegenstrijdige berichten zijn uitgebracht inzake de verkeersmaatregelen die tijdelijk van kracht zijn. Daarom zijn de genomen maatregelen nog eens op een rij gezet:

  • De Breestraat is alleen open voor bestemmingsverkeer: bezoekers en leveranciers van winkels en standhouders van de markt. Dit verkeer kan de Breestraat via de Zeestraat verlaten.
  • Bestemmingsverkeer kan gewoon op de Breestraat parkeren.
  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Jacob van Deventerstraat, Koude Horn en Wijckermolen.
  • Voetgangers en fietsers kunnen de Breestraat blijven gebruiken, maar moeten wel rekening houden met de werkzaamheden aan de kruising bij de Velserweg. Fietsers wordt geadviseerd hier af te stappen.

Om de diverse verkeersdeelnemers goed en veilig te geleiden worden de maatregelen op gele borden aangegeven en zijn verkeersregelaars ingezet.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing