Toegang parkeerterrein Wijckerpoort dicht

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Naar aanleiding van een storing is de spoorwegovergang naar de Wijckerpoort afgesloten. De gemeente is sinds afgelopen woensdag in overleg met de NS over de wijze waarop het parkeerterrein Wijckerpoort weer veilig toegankelijk kan worden. De Inspectie voor Leefomgeving & Transport heeft geconstateerd dat sprake is van een onveilige situatie, waarop de NS de spoorwegovergang heeft afgesloten. 

Op korte termijn is er geen andere mogelijkheid dan het afsluiten van de overweg voor alle verkeer inclusief fietsers en wandelaars. De gemeente en de NS realiseren zich dat deze situatie tot overlast leidt. De partijen doen er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te creëren. Gebruikers van het fietspad vanuit Velsen-Noord richting het parkeerterrein worden met
borden geattendeerd op de afgesloten spoorwegovergang. Hetzelfde gebeurt ook op de kruising Halve Maan - Stationsplein nabij bioscoop Cineworld. Voor de eigenaars van de auto's die nog op het terrein staan heeft NS een instructie op het hek gehangen.

De gemeente betreurt de overlast die de inwoners en gasten van de afsluiting ondervinden en stelt alles in het werk om het terrein zo snel mogelijk weer toegankelijk te krijgen.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress
Zakelijk bankieren
Wedden op het WK
Uitvaartverzekering vergelijken