Toine van Peperstraten presenteert Heliolympics

Door: Cor Beumer

WIJK AAN ZEE - Studio Sport presentator Toine van Peperstraten verbind zich als ambassadeur aan de Heliolympics; het paralympische sportevenement dat van 17 t/m 27 september plaatsvindt op meer dan 10 plekken in Noord-Holland. Wijk aan Zee is de hoofdlocatie, waar de opening op 17 september groots gevierd wordt.

Niet alleen zal van Peperstraten de Heliolympics steunen. Ook zal hij te zien zijn tijdens de grootse opening op 17 september als presentator! Toine: ‘Als presentator van Studio Sport weet ik hoe belangrijk sporten in het dagelijks leven is. Maar voor sommigen is dat niet vanzelfsprekend. Voor mensen met een lichamelijke beperking is sporten niet alleen een fysieke inspanning, maar zeker ook een mentale overwinning. Vandaar dat ik al jaren ambassadeur ben van Special Olympics en dat ik een evenement als Heliolympics meer dan van harte ondersteun’.

De opening is een spektakel op Olympisch en Paralympisch niveau, waarbij Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet de openingshandeling verzorgt samen met deelnemers, ambassadeurs en Paralympisch kampioenen Ronald Vink en Mirjam de Koning.

De opening is alleen voor genodigden en deelnemers, overige dagen zijn supporters hartelijk welkom!

De Heliolympics vindt plaats van 17 tot en met 27 september en staat in het teken van overwinningen, teamspirit, het ontmoeten van mensen en verleggen van grenzen. Kinderen, jongeren en volwassenen met een berperking krijgen de mogelijkheid om op diverse locaties in Noord-Holland sporten te ontdekken, zoals boccia, boogschieten, tennis, duiken, rolstoelbasketbal, zitvolleybal, zeilen en atletiek. Paralympische kampioenen als Mirjam de Koning (zwemmen), Ronald Vink (rolstoeltennis), Nico Blok (tafeltennis) en Monique Kalkman (tafeltennis en rolstoeltennis) geven workshops en er worden op diverse niveaus wedstrijden georganiseerd. Deelname is gratis, aanmelden kan nog via www.heliolympics.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing