Tommy Ebben en Potman Jr. treden op in Camille

Door: Bos Media Services

Potman Jr.

BEVERWIJK - Op zondag 29 mei 2016 treden Tommy Ebben en Potman Jr. op in cultureel café Camille. Het optreden begint om 21:30 uur 's avonds en is gratis toegankelijk. Beiden hebben hun sporen in de muziekwereld in de loop der jaren ruimschoots verdiend. 

De Utrechtse singer-songwriter Tommy Ebben maakte samen met zijn begeleidingsband The Small Town Villains stomende rootsy folkrock en stond op grote festivals als Zwarte Cross, Dauwpop, Paaspop Schijndel en Geuzenpop. Maar de Knallander weet zich ook als solo-artiest goed staande te houden. Zo werd hij naar aanleiding van zijn laatste album in 2014 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Hij begeleidt zijn karakteristieke, warme stemgeluid door middel van spacy gitaartokkelarij, met één voet in de Amerikana-traditie en met de andere in de elektronica.

Potman Jr.
Potman is geboren in Hengelo (Ov), en via Assen, Den Haag, Groningen, Assen, Groningen, Sydney, Griffith, Groningen, Arnhem in Utrecht beland. Na in meerdere bands en solo gespeeld te hebben in Groningen met als hoogtepunt een optreden op Exit festival en Bevrijdingsfestival, is het een tijdje stil rond de songwriter. In 2014 pakt hij de gitaar weer op en brengt hij zijn eerste EP uit in april 2015. In mei 2016 verschijnt zijn eerste album, waarop o.a. wordt samengewerkt met artiesten als Tommy Ebben, Kim Janssen en de muzikanten van Crimson Inc.

Cultureel café Camille is gevestigd aan de Kerkstraat 37. Kijk voor uitgebreide informatie op www.cafecamille.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing