Tommy Inc. gaat nieuwe CD presenteren

Door: Ab Jenema

REGIO - Tommy Inc.! Band is opgericht in 2007 en heeft sinds vorig jaar een complete metamorfose ondergaan. Van een groep zangers en zangeressen die gebruik maakte van orkestbanden bij optredens is de band nu uitgegroeid tot een 11-mans (en vrouws) formatie van formaat. Het repertoire bestaat voornamelijk uit covers uit de jaren 50 tot en met 80. De band heeft een CD gemaakt met als titel “Unforgettable”, die op 16 april in de Jansheeren zal worden gepresenteerd.

Bijzonder is dat op de CD een nummer staat wat speciaal geschreven is voor- en opgedragen aan zangeres Sanny Aardenburg, die vorig jaar op tragische wijze is overleden. Behalve de Tommy Inc.! Band zullen er nog meer groepen en artiesten optreden op 16 april aanstaande. De avond, onder de noemer “Tommy Inc.! & Friends staat in het teken van Medical Checks for Children, een organisatie die in afgelegen gebieden kinderen voorziet van broodnodige medische hulp, en het kinderweeshuis in Nyeri van de Sophia Foundation for Children. De gehele opbrengst van de avond gaat naar deze twee goede doelen. Alle artiesten werken belangeloos mee en ook de Jansheeren is gratis ter beschikking gesteld. Er wordt voor dit bijzondere muziekfestijn geen entree geheven in de vorm van geld, maar iedereen die naar binnen wil moet 2 tandenborstels meenemen. Deze tandenborstels gaan naar die afgelegen gebieden om te zorgen dat met name kinderen ook daar kunnen zorgen voor een goede mondhygiëne wat misschien wel de basis is van een goede lichamelijke gezondheid. Verder kunnen mensen die avond een vrijwillige bijdrage deponeren in een daarvoor speciaal neergezette ton.

De zaal gaat om 20.00 uur open en vanaf 20.30 uur zullen achtereenvolgens de volgende acts optreden:

1- Revival Jazz Band

2- Bangers & Mash

3- Samantha van Son

4- Tommy Inc.! Band

5- De Retros

6- Call me Blondie

 

Alle artiesten en bands nodigen iedereen van harte uit om van deze avond een onvergetelijk gebeuren te maken, dus hopelijk tot ziens op 16 april aanstaande in de Jansheeren in Heemskerk bij “Tommy Inc. & Friends”.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing