Toneelstichting KDO zoekt nieuwe acteurs en actrices

Door: Ab Jenema

IJMOND - Toneelstichting KDO (Kunst Door Ontspanning) hoopt volgend jaar het 80 jarig bestaan te kunnen vieren met een grootse jubileumvoorstelling. Maar om een echt theaterspektakel mogelijk te maken, zijn op dit moment meer acteurs en actrices nodig van alle leeftijden.

KDO is op dit moment nog de enige lokale toneelvereniging in Beverwijk met een aantal enthousiaste, creatieve en expressieve leden. Wij brengen tweemaal per jaar een voorstelling op de planken van het Kennemer Theater. KDO bouwt zelf alle decors en verzorgt zelf de techniek die nodig is om een voorstelling goed over te brengen. Indien nodig huren we professionele mensen in.

Elke maandagavond repeteren we in Buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan 2c. De voorbereidingen voor een voorstelling nemen over het algemeen een aantal maanden in beslag.

Mocht u nou al een tijdje met het idee rond lopen om – eventueel na eerder opgedane ervaringen – weer eens toneel te gaan spelen, meldt u dan aan via info@kdotoneel.nl of bel 06-46955580 voor meer informatie. Wij hopen veel nieuwe en enthousiaste KDO-ers in te kunnen zetten bij de plannen voor het tachtigjarig bestaan.


advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl