Opvoering toneelstuk 'Tenten'

Door: Cor Beumer

Hoofdrolspeler Henk Panjer

HEEMSKERK - In het kader van de viering van het 950-jarig bestaan van Heemskerk wordt door Theatergroep Goed Bezig drie voorstellingen gegeven van het toneelstuk 'Tenten'.

Het toneelstuk is een komische detective waarbij veel te lachen valt. Het draait allemaal rondom leeuwentemmer Frits, wiens carrière in het slop is geraakt doordat hij is aangevallen door een leeuw en daarna tot overmaat van ramp is verlaten door zijn eerste vrouw, die er met een messenwerper vandoor is gegaan. Net als hij zijn leven weer een beetje op stel heeft wordt zijn tweede vrouw vermoord tijdens een verblijf op een camping.
De rol van de onfortuinlijke leeuwentemmer wordt gespeeld door Henk Panjer, in het dagelijks leven een coördinator logistiek.

De voorstellingen worden op 12, 13 en 14 september gehouden in de kassen van Kwekerij Sap aan de Noorddorperweg 12B in Heemskerk. Kaarten á € 10,- zijn te bestellen bij café Lokaal, gevestigd aan de A. Verherenstraat 5 in Heemskerk en bij OCN, gevestigd aan de Koningstraat 30 in Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing