Top artiesten in Wijk aan Zee

Door: Jan Pronk

WIJKAANZEE - 4 uur non-stop genieten en meezingen met maarliefst een 40tal Nederlandstalige artiesten, die hun nieuwste hits ten gehore zullen brengen in de Brasserie in Wijk aan Zee, die voor één middag hun intrek zullen nemen in de Discotheek aan het Julianaplein 47 in Wijk aan Zee, tijdens de tv opnames van Toppers van Oranje.

De voorlopige line-up bestaat uit o.m. Dries Roelvink, Rob Zorn, Justine Pelmelay, Dario, Mick Harren, Otto Lagerfett, Rob van Daal, Arno Kolenbrander, William Janz, Frank van Etten, Henk Damen, Guus Bok, Sidney Bischoff, Wimmie Bouma, e.v.a.

Aanvang

De opnames starten om 14:00 uur en vanaf 13:00 is de de Discotheek, eenmalig omgedoopt tot de Brasserie aan het Julianplein geopend voor publiek.  Gelet op het beperkt aantal beschibare entree tickets is het raadzaam om kaartjes voor dit evenement online te bestellen, om teleurstelling te voorkomen.

Presentatie

De presentatie is in handen van Ivo Franklin en de warming-up zal worden verzorgt door de vaste DJ van Toppers van Oranje, DJBee (Patrick Roelands)

Entree

Tickets zijn online verkrijgbaar of op de dag van de opnames aan de Discotheek aan het Julianaplein. Wil je zeker zijn van een kaartje, bestel dan jouw ticket(s) online via; www.toppersvanoranje.tv of via www.ticketpoint.nl. Voor slechts € 10,-- (incl. after party).

After Party

Na afloop is er nog een gratis after party met een live mini concert van Mick Harren.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing