Topdrukte bij opening expo '55 jaar Bintangs in beeld"

Door: Ab Jenema

Foto van Yljas Roeper

BEVERWIJK - Het begon afgelopen zaterdag om 12.00 uur en ze stonden al een half uur voor aanvang buiten in de rij, de fans van de legendarische band uit Beverwijk: de Bintangs. De gemiddelde leeftijd lag op 60+ en het mondde uit in een reünie in het fotografiecentrum ISOO.nu waar 55 jaar Bintangs in foto's is samengevat. Foto's die bij de aanwezigen vele herinneringen uit vervlogen tijden opriepen.

Burgemeester Freek Ossel roemde Frank Kraaijeveld voor zijn inzet als oprichter en muzikant van de Bintangs die volgens hem ook door de burgemeesters uit de regio alom gewaardeerd wordt. Voor zijn verdienste ontving hij, namens de Bintangs, van burgemeester Ossel de verzilverde Wijker Toren. Onder luid applaus nam Frank Kraaijeveld de onderscheiding in ontvangst.

Tijdens de live uitzending van Radio Beverwijk werd alles uitgezonden. Evenals het concert dat de onvermoeide Bintangs in wisselende bezetting ten gehore brachten. Het werd een groot feest waarbij de aanwezigen luid meezongen. Het enige verschil met vroeger was dat er nu koffie werd gedronken in plaats van bier. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

De expositie '55 jaar Bintangs in beeld' is nog tot en met 3 december (gratis) te bezoeken tijdens de maandagen van 20.00-22.00 uur en de zaterdagen van 12.00-16.00 uur in het fotografiecentrum ISOO.nu aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl