Toppers komen naar A9Studios

Door: Bos Media Services

UITGEEST - Jeroen van der Boom, RenĂ© Froger en Gerard Joling komen voor een uniek optreden naar de A9Studios. Op 10 oktober 2015 zullen ze op het podium staan, ondersteund door een live band. Het trio staat uiteraard garant voor feest en heeft al menig keer de complete Arena op z'n kop gezet. Alsof dat nog niet genoeg is, is ook Gents deze avond van de partij! 

Voor de mensen die Gents niet kennen? Gents is een nieuwe muziekformatie bestaande uit Danny Froger, Wesley Klein en Danny Nicolay. Samen vormen de mannen de meezingsensatie Gents. Vorig jaar verzorgden de drie heren al een spetterend optreden tijdens 'Toppers in Concert'. Hier is het idee ontstaan om samen het land in te gaan. Buiten de Toppers concerten, waar zij dit jaar wederom aanwezig waren om het publiek te vermaken, vormen zij ook de 'oranje' draad tijdens 'De Nacht van Oranje'. Gedurende de avond zullen zij meerdere keren terug komen met verschillende meezingblokken.

Voorafgaand aan de show wordt in de A9Studios  een concertbuffet gepresenteerd. Kaarten hiervoor zijn als combiticket via de website www.a9studios.nl te bestellen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing