Toppers van Oranje voor jou

Door: Jan Pronk

NOORDHOLLAND - Uiteraard willen de Toppers van Oranje ook een steun in de rug zijn voor mensen in onze samenleving die het bijzonder zwaar hebben als gevolg van de Corona maatregelen. Denk daarbij aan onze ouderen, alle mensen in de zorg, maar ook de gehandicapten die zonder hun ouders noodgedwongen in de zorgcentra moeten verblijven, zonder bezoek of de mogelijkheid in het weekend naar huis te mogen.

Daarom zullen wij a.s. ZONDAG 19 APRIL van 14:30 tot 15:30 uur, het Toppers van Oranje programma "Ons Hart voor jou" presenteren bij één van de vestigingen van Zorgcentrum Prinsenstichting in Noord-Holland. (Prinsenstichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking)

De betreffende zorginstelling heeft toestemming verkregen van de Gemeente onder voorwaarden zoals die door de betreffende Gemeente zijn gesteld en waaraan Toppers van Oranje zich uiteraard zal houden.

Om een eventuele toestroom van mensen te voorkomen, is er gekozen voor een locatie met een afgesloten terrein die niet toegankelijk is voor publiek, waarbij is zorggedragen voor beveiliging en toezicht. U zult begrijpen dat wij de locatie pas achteraf bekend kunnen maken of indien u ter plaatse een nieuwsitem wenst te maken. (onderaan dit persbericht kunt u zich hiervoor aanmelden). Uiteraard is het programma voor de bewoners en zorgpersoneel van de gekozen instelling wel te zien vanaf veilige afstand.

Diverse artiesten hebben wij bereid gevonden om hun medewerking te verlenen om juist de kwetsbaren in onze samenleving een hart onder de riem te steken, w.o. Peter Beense, Ronnie Tober, Dario, Pierre van Dam, Johnny Romein, Sidney Bischoff, e.v.a.

Het programma zal live gestreamed worden via de Facebook pagina van Toppers van Oranje. Intussen hebben talloze zorginstellingen zich reeds gemeld om het programma voor hun bewoners live te willen uitzenden omdat aanwezigheid uiteraard niet mogelijk is en zo toch kunnen mee genieten.

Uiteraard zullen alle richtlijnen van het RIVM strikt worden nageleefd.

Het programma zal vanaf een speciaal hiervoor uitgevoerde "Ons Hart is voor Jou" podiumwagen worden gepresenteerd.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing