Tot 23 april 2017 inschrijven voor zonnepanelenactie Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - De zonnepanelenactie in gemeente Beverwijk is in volle gang. Met al meer dan 1.200 geïnteresseerden en bijna 700 aanmeldingen is de actie een groot succes. Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers (Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek) biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

De actie loopt op 23 april af. Heeft u interesse? Vraag dan zo spoedig mogelijk uw offerte aan! U kunt zich vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk. Het actietraject gaat direct van start wanneer u zich inschrijft. Ook als u in de Heemskerkse Broekpolder woonachtig bent, kunt u meedoen aan deze actie.

Actie
Wanneer u zich aanmeldt, maken de regionale aanbieders een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langskomt voor vakkundig advies. Tevens kunt u met dit aanbod de btw terugvragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor. Het Duurzaam Bouwloket coördineert de actie voor de gemeente.

Succesverhalen
Benieuwd wat andere zonnepanelengebruikers vinden van hun aanschaf? Kijk op www.odijmond.nl/jehaalthetuitdelucht voor de verhalen van twee inwoners van gemeente Beverwijk, Ruth Vermeulen (Beverwijk) en Jan Willem Verhoog (Wijk aan Zee), met samen in totaal 46 panelen op hun daken.

 

Deelname
U kunt zich tot 23 april 2017 vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk. Het actietraject gaat direct van start wanneer u zich inschrijft. Ook als u in de Heemskerkse Broekpolder woonachtig bent, kunt u meedoen aan deze actie.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing