Training over winkeldiefstal

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Vanwege het enorme succes organiseert de Stichting Samen Veilig Ondernemen in samenwerking met de gemeente Beverwijk opnieuw een gratis training over winkeldiefstal voor winkeliers en hun personeel in Beverwijk. De deelnemer leert welke maatregelen er genomen kunnen worden om winkeldiefstal te voorkomen en als er toch winkeldiefstal plaatsvindt, methoden om de fysieke en psychische schade zoveel mogelijk te beperken.

De training vindt plaats op woensdag 28 augustus 2013 van 19:00-22:00 uur in het Stadhuis, Stationsplein 48, Beverwijk. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.samenveiligondernemen.nl onder het kopje Trainingen.

Ondernemers die zich aanmelden voor de gratis training, kunnen als zij dat willen, een gratis veiligheidsscan van het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) krijgen. Bovendien ontvangen ze een bijdrage van maximaal 1.000 euro voor veiligheidsmaatregelen om hun zaak veiliger te maken.

De stichting en het gelijknamige platform www.samenveiligondernemen.nl wordt door het rijk gesubsidieerd. Eén van de doelstellingen van de stichting is het terugdringen en zo mogelijk voorkomen van criminaliteit tegen ondernemers. Door middel van het stimuleren van veiligheidskeurmerken en samenwerking tussen lokale partners, probeert zij veiligheid tijdens ondernemen te bevorderen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing