Transportdag op het Stationsplein

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op zaterdag 11 augustus 2018 vindt op de Halve Maan en het Stationsplein de Transportdag plaats. Tijdens deze dag zal de transportwereld van Beverwijk zich presenteren en alles gaan vertellen over de voertuigen die er opgesteld zullen staan. Iedereen die altijd al eens in een vrachtwagen heeft willen zitten, maar daarvoor nog veel te jong is, kan tijdens de Transportdag zijn kans grijpen!

En hoe lang houden de bezoekers aan dit evenement het vol om op een mechanische stier te blijven zitten? Ook dat kan uitgeprobeerd worden tijdens deze gezellige dag. Verder zijn er op afstand bestuurbare auto’s en een kop van jut.

Aansluitend aan al deze gezelligheid zal onder de linden bij Brafoer de gezelligheid verder gaan; 25 rokende, stomende, grillende Big-Green-Eggs staan hier en 25 deelnemers zullen de grillige strijd aan gaan voor de felbegeerde titel, een grote bokaal en een leuke geldprijs. De jury staat onder aanvoering en leiding van niemand minder dan Chef Julius Jaspers. Maar ook de proevers kunnen een plekje of een hele tafel reserveren en een cijfer toekennen.

Vanaf 16.00 uur zal op het podium op het Stationsplein live muziek te horen zijn m.m.v. Rocky Vosse, Koen Raadt en DJ Raimond Bos. De transportdag start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Brafoer's BBQ Beest start om 16.00 uur, reserveren is noodzakelijk en kan via www.brafoer.nl/bbq , het podiumprogramma start ook om 16.00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing