Tremenda verzorgt concert in Vredevorstkerk

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - 'All things bright and beautiful' is de toepasselijke titel van het concert dat Beverwijks Oratoriumkoor Tremenda op zondagmiddag 22 november 2015 in de Vredevorstkerk te Beverwijk ten gehore brengt. 

Het koor zingt een van de meest karakteristieke werken uit de klassieke muziek: het Requiem van John Rutter, een favoriet voor koren en voor het publiek over de hele wereld. Het hele werk is optimistisch in de boodschap van liefde en troost, uitgedrukt in mooie teksten en prachtige muziek waardoor elk deel in dit requiem een andere kleur krijgt. Het werk is niet concert vullend daarom is er voor gekozen om naast het Requiem nog enkele Anthems van Rutter te zingen. Solistische medewerking wordt verleend door de sopraan Jolanda Vermolen en de alt Suzanne Smit. Paul Waerts heeft de algehele leiding.

Het concert begint om 15:00 uur (zaal open 14:30 uur) en de toegang is gratis. Wel zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd door middel van een deurcollecte. De Vredevorstkerk is gevestigd aan de Laan der Nederlanden 152.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing