Tremenda zoekt Projectzangers voor Mozartconcert

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Voor de uitvoering van het Requiem van Mozart, de Krönungs Messe en
het Ave Verum op 3 november a.s. zoekt het Beverwijks Oratoriumkoor
Tremenda tenoren en bassen. Natuurlijk zijn ook alten en sopranen van
harte welkom.
Mocht je deze werken al op je repertoire hebben staan, dan kun je je na
de zomervakantie, dus vanaf 3 september, bij ons aansluiten. Dirigent Paul Waerts zal de leiding van het geheel op zich nemen.

De repetities vinden plaats in de Vredevorstkerk, Laan der Nederlanden 154 in Beverwijk, iedere maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur.

De repetities voor dit concert beginnen op 9 april a.s. In totaal zijn er ongeveer 30 repetities.

Kosten: € 25 per maand; de zomervakantie wordt niet doorberekend.

Muziek: Wij studeren het Requiem uit de Peters uitgave KV 626/Sm WV105, de Krönungs Messe uit Breitkopf 8453. Je kunt je eigen bladmuziek meenemen maar als je daarvan niet in het bezit bent dan kun je die bij ons bestellen. Wil je dat s.v.p. aangeven op het inschrijfformulier.

Overige info: voor verdere informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van onze vereniging, Hetty Franzani, e-mailadres: [email protected] of met bestuurslid Coby Castricum  e-mailmailadres: [email protected] Bij deze twee adressen kun je een inschrijfformulier aanvragen.

Het Requiem van Mozart is een stuk dat, vooral door de film Amadeus, bekend is bij een groot publiek. Het spreekt nog steeds tot de verbeelding dat Mozart deze indringende en intense ‘dodenmis’ niet heeft kunnen afronden omdat hij tijdens het proces overleed.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing