Tuinvogellezing voor volwassenen op 19 oktober in de Smaeckkamer in Beverwijk

Door: Ab Jenema

 

BEVERWIJK - Kom op dinsdag 19 oktober meer te weten over de leefgewoonten en het gedrag van verschillende tuinvogels. NME Beverwijk en Vogelhospitaal Haarlem nodig u uit voor een lezing over tuinvogels. De lezing is van 19.00 tot 20.00 uur in de Smaeckkamer in Beverwijk.

De lezing
Vlieg mee in de wereld van de tuinvogels. Wat zijn de meest voorkomende tuinvogels? Welk voer is geschikt? Hoe richt u de tuin vogelvriendelijk in en wat is de beste plek voor een nestkast? Al deze vragen zullen deze avond aan bod komen. Het adres van de Smaeckkamer is Westerhoutplein 6 te Beverwijk.

Over het Vogelhospitaal Haarlem
Het vogelhospitaal bestaat sinds 1956 en is gevestigd in Haarlem. Naast het verlenen van hulp aan wilde vogels in nood is ook voorlichting en educatie inmiddels een belangrijk aspect binnen de organisatie. Het vogelhospitaal draait grotendeels op de inzet van vrijwilligers. Het belooft een interessante avond te worden en al uw vragen zijn welkom.

Aanmelden
Deze lezing is alleen voor volwassenen. In verband met de 1,5 meter afstand zijn er slechts 14 plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/tuinvogellezing. Indien u corona-gerelateerde klachten heeft, verzoeken wij u uw aanmelding te annuleren.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via [email protected]

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing