Informatieavond overgewicht in het Turks

BEVERWIJK - Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) organiseert in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) op woensdag 21 januari 2015 voor het eerst een Turkse informatieavond. Deze informatieavond staat in het teken van obesitas. Gedurende de avond wordt alleen Turks gesproken. Hiermee hoopt het RKZ een belangrijke doelgroep te bereiken. 

Steeds meer mensen hebben overgewicht, van wie een groot deel zelfs in een ernstige vorm. Dit heet obesitas. Al deze extra kilo's kunnen grote gezondheidsproblemen veroorzaken, nu en in de toekomst. Mensen met obesitas kunnen voor behandeling terecht in het RKZ, waar een professioneel en gespecialiseerd behandelteam in samenwerking met de NOK het volledige behandelpakket kan aanbieden.

Wanneer kom je in aanmerking voor een maagoperatie? Hoe is de begeleiding voor mensen met ernstig overgewicht? De antwoorden op deze en veel meer vragen komen aan bod tijdens de informatieavond. Spreker van de avond is dr. Ahmet Demirkiran, bariatrisch chirurg uit het RKZ. Hij informeert de aanwezigen over het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken, waaronder de begeleiding en de chirurgie. Na afloop is er ruimte voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 januari 2015 in het restaurant van het RKZ op de 2de etage, van 18:30 tot 19:30 uur. De zaal is open vanaf 18:00 uur. Ge├»nteresseerden kunnen zich aanmelden op de website www.rkz.nl/agenda via het aanmeldformulier (Nederlands en Turks), per e-mail via [email protected] onder vermelding van 'informatieavond obesitas', of telefonisch via nummer 0251 265111. De toegang is gratis.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing