Twaalfde Open Dag van Zorg en Welzijn

Door: Cor Beumer

REGIO - Op 17 maart 2012, de derde zaterdag in maart, wordt voor de 12e keer de Open Dag van Zorg en Welzijn georganiseerd. Bezoekers zijn welkom in honderden zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland. Zo krijgt iedereen alle gelegenheid om kennis te maken met de wereld van zorg en welzijn en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook voor wie meer wil weten over vrijwilligerswerk of zich wil oriënteren voor een opleiding of een baan in de zorg- of welzijnssector, kan tijdens deze open dag terecht.

In de regio Kennemerland Amstelland en Meerlanden gaan een kleine 40 zorglocaties open. U vindt de programma’s van alle instellingen op www.infopuntzorg.nl

Welke instellingen zijn open in deze regio?

De Hartekamp Groep - www.dehartekampgroep.nl

De Wildhoef -  www.pro-senectute.nl

Dialysecentrum Beverwijk -  www.dialysecentrumbeverwijk.nl

Heliomare -  www.heliomare.nl/opendag

Humanitas Onder Dak -   www.humod.nl

Nieuw Unicum -  www.nieuwunicum.nl

Rode Kruis ziekenhuis -  www.rkz.nl

SHDH -  www.shdh.nl

Spaar en Hout -  www.pro-senectute.nl

Stichting Sint Jacob -  www.sintjacob.nl

Osira Amstelring -  www.amstelring.nl

Triversum -  www.triversum.nl

Viva!Zorggroep -  www.vivazorggroep.nl

Zorgbalans -  www.zorgbalans.nl

ZorgContact -   www.zorgcontact.nl

Zorggroep Reinalda -  www.zorggroepreinalda.nl

In de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden zijn de zorgwerkgevers verenigd in de Vereniging Bedrijfstak Zorg. Samen zetten zij zich in om de personeelstekorten en de knelpunten op de arbeidsmarkt voor de sector aan te pakken. Hiervoor is Infopunt Zorg opgezet. De website infopuntzorg.nl bevat veel informatie over de zorg in deze regio en –niet onbelangrijk– gemiddeld zo'n 100 vacatures, uitgebreide informatie over opleidingsmogelijkheden, een overzicht van de aangesloten zorginstellingen, maar ook bijvoorbeeld een beroepstest en interessante filmpjes uit de praktijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing