Tweede Rotary Santa Run in Velsen

Door: Ab Jenema

IJMUIDEN - Op zaterdagmiddag 16 december kleurt IJmuiden rood, wanneer een paar honderd als kerstmannen verklede kinderen, jongeren en volwassenen meedoen met de Tweede Kennemerland Santa Run. Het loopevenement wordt georganiseerd door zes lokale Rotary Clubs.

De hele netto opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis ten behoeve van de Kinderafdeling/kinderbrandwondencentrum.

De Kennemerland Santa Run is een sponsorloop voor iedereen want het is geen hardloopwedstrijd maar een wandelparcours. De organisatie nodigt nadrukkelijk teams van (basis)scholen, bedrijven, (sport)verenigingen en vriendenclubs uit om zich in te schrijven dat kan via de site kennemerland.rotarysantarun.nl of bij de drie inschrijfpunten EP Tol, de Drankenier of Patrick van Keulen.

Deelname aan de run kost 12,50 €. De netto opbrengst komt volledig ten goede aan het goede doel. Alle deelnemers ontvangen een kerstman outfit met muts en baard. Het parcours over de Lange Nieuwstraat is ongeveer drie kilometer. Start en finish zijn op Plein 1945 in IJmuiden. Op het plein wordt live muziek ten gehore gebracht door de band ‘Drie vierkante meter’ is er koek en zopie en natuurlijk glühwein.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl