Uilenlezing voor volwassenen op 12 mei in het Koetshuijs

Door: Ab Jenema

IJMOND - NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met valkenier Martin Doderer een lezing over uilen in het Koetshuijs, het bezoekerscentrum van kasteeltuin Assumburg te Heemskerk. Deze avond kunt u meer te weten komen over de mysterieuze leefgewoonten en het gedrag van de uil en ook van het belang van de aanwezigheid van uilen in de natuur. De lezing is op vrijdag 12 mei van 19.30-21.30 uur.

Professioneel valkenier
Martin Doderer werkt sinds zijn jeugd met roofvogels en is sinds 2009 professioneel valkenier. Al zijn vogels zijn “rescue-vogels”; vogels die na verwaarlozing door Martin zijn opgevangen. Martin geeft alleen educatieve kleinschalige lezingen. Het belooft een interactieve avond te worden, al uw vragen zijn welkom.

Aanmelden
Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn 35 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via [email protected] onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van deelname. Voor kinderen zal er op 6 september een activiteitenmiddag en lezing over uilen zijn, daarover volgt later meer informatie.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, of kunt u contact opnemen via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing