Uilenworkshop Ruïne van Brederode

Door: Ab Jenema

IJMOND - Valkenier Martin van Birdlive komt weer een leuke uilenworkshop voor kinderen geven op zondag 24 maart. Tijdens deze workshop komen kinderen onder begeleiding van de valkenier in direct contact met de uilen. Ook wordt over de leefwijze van deze mooie roofvogels verteld.

Een leuke, leerzame middag, geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, mits ze zonder begeleiding van (groot)ouders er bij kunnen zijn. Tarief € 10,- per kind. (Groot)ouders kunnen in de tussentijd een drankje drinken op de voorburcht of, tegen normaal tarief, de ruïne bekijken. De uilenworkshop is op zondagmiddag 24 maart van 14.00-16.00 uur. Reserveren voor uilenworkshop is verplicht via www.hoenu.nl regio Haarlem. Let wel: vol is vol!

Dit weekend starten wij ook voor het eerst met Ruïne Bewoond, dus kijk niet vreemd op van middeleeuwers op de Ruïne. Wil je ook een bewoner van de Ruïne worden neem contact op met Rob 06-12412092, of kijk op www.ruinevanbrederode.nl Ruïne van Brederode Velserenderlaan 2 2082LA Santpoort-Zuid

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing