Uitgebreid programma tijdens Vrouwendag 2016

Door: Bos Media Services

REGIO - Op zondag 6 maart 2016 organiseert Vluchtelingenwerk Noordwest-Holland de jaarlijkse vrouwendag. Vrouwen uit Beverwijk, Heemskerk en omstreken zijn die dag van harte welkom in kasteel Marquette in Heemskerk voor een multicultureel feest met een uitgebreid programma.

Het thema is dit jaar 'Dare to do' en richt zich op het verleggen van je grenzen. De vrouwen kunnen deelnemen aan workshops make-up, dans, zelfverdediging, zingen, hardlopen en wandelen. Ook worden er zogenoemde dromenvangers gemaakt. De deelneemsters kunnen zich laten raken door de voorstelling 'Het nachtkastje van mijn opa' en kunnen luisteren naar het verhaal van een persoon uit de Mensenbieb. Verder zijn er hapjes uit de wereldkeuken te proeven en is er live muziek van Isaac 'n Friends. De deuren staan vanaf 15:30 uur open, het programma start om 16:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar bij buurtcentrum De Schuilhoek (Van Bronckhorststraat 1) in Heemskerk en buurthuis Wijk aan Duin (Wilgenhoflaan 2c) in Beverwijk. Op maandag, donderdag en vrijdag zijn kaarten ook tussen 10:00 en 12:00 uur verkrijgbaar bij Vluchtelingenwerk Noordwest-Holland aan de Elbestraat 16 in Heemskerk. Meer informatie over het evenement is op de website www.vwnwh.nl te vinden. Kasteel Marquette is gevestigd aan de Marquettelaan 34 in Heemskerk. De dresscode voor dit evenement luidt: FEEST!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing