Uitlegvideo’s voortgezet onderwijs nu gratis beschikbaar

Door: Bos Media Services

REGIO - Het gedwongen thuisonderwijs vanwege het coronavirus krijgt ondersteuning van Snapput in samenwerking met MeesterBaan. Snapput is sinds deze week vrij toegankelijk voor alle scholen en leerlingen in het voortgezet onderwijs. Via het Snapput platform krijgt men een maand lang onbeperkt gratis toegang tot alle video’s en oefenvragen. De uitlegvideo’s helpen de leerlingen om de lesstof beter te begrijpen en met de oefenvragen kunnen ze toetsen op welk niveau ze de lesstof beheersen.

Met Snapput krijgen leerlingen online ondersteuning in het maken van hun huiswerk en kunnen ze online toetsen maken. De video’s zijn ontwikkeld door ervaren docenten en sluiten naadloos aan op de gebruikte lesmethode. Snapput is actief in Nederland en op de Antillen maar leerlingen uit Vlaanderen en internationale scholen kunnen ook gebruik maken van het platform. "Ik wil in deze bijzondere tijd leerlingen online helpen bij het maken van hun huiswerk. Jouw docent kan nu wellicht geen uitleg geven over de stelling van Pythagoras, onze uitlegvideo’s kunnen dat wel. In de toekomst hoop ik nog meer video’s en toetsvragen toe te voegen zodat ik mijn medeleerlingen nog beter kan helpen", aldus Stein Bongers, leerling 5 vwo en ceo Snapput. "Het Snapput platform heeft primair een dienende rol maar kan, zoals in deze bijzondere tijden, ook vervangend worden ingezet. Onderwijs mag nooit stilvallen", aldus Robert-Jan van der Steur.

Meer informatie
Bij Snapput kunnen leerlingen, ouders en docenten terecht kunnen voor uitlegvideo’s en oefenvragen die direct aansluiten op de gebruikte lesmethode. Met meer dan 1 miljoen bezoekers, ruim 1.000 uitlegvideo’s inclusief oefenvragen biedt Snapput leerlingen ondersteuning bij het maken van hun huiswerk. Op www.snapput.nl kun je meer informatie vinden en je aanmelden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing