Uitreiking kunstglossy tijdens zomerfeest

HEEMSKERK / BEVERWIJK – Tijdens het zomerfeest in de Broekpolder op zaterdag 29 juni nemen wethouder Wagner van Heemskerk en wethouder Erol van Beverwijk om 14.00 uur een eerste exemplaar van de kunstglossy in ontvangst. Het magazine wordt daarna huis-aan-huis verspreid onder alle bewoners van de Broekpolder.

Bij de start van woonwijk de Broekpolder hebben beide gemeenten geld beschikbaar gesteld om in de hele wijk een aantal kunstwerken te realiseren. Ook zijn er kunstprojecten met een tijdelijk karakter georganiseerd. Inmiddels staan overal in de wijk kunstwerken en worden de laatste afgerond.

Om alle bewoners van de Broekpolder te informeren over de kunst in de wijk, hebben de wethouders van Beverwijk en Heemskerk hierover een glossy magazine laten maken. Het magazine bevat interviews met kunstenaars en met allerlei mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de Broekpolder. Bijzondere foto's van kunstwerken geven een mooi overzicht van de unieke kunstuitingen die de Broekpolder rijk is.

Een eerste exemplaar van het magazine wordt aanstaande zaterdag met medewerking van Young Art kunstenaars uitgereikt aan de wethouders.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing