Unieke actie zonnepanelen in gemeente Beverwijk

Door: Ab Jenema

IJMOND - In gemeente Beverwijk gaat een unieke actie van start waarbij een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers inwoners de mogelijkheid biedt om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Volgende week bent u, ook als u niet in gemeente Beverwijk woont, van harte welkom bij de bewonersavonden over deze actie.

Zelf energie opwekken is een van de maatregelen die u kunt nemen om beter voor het milieu en voor uw portemonnee te zorgen. Naast de voordelige prijs kunt u met dit aanbod de btw terugvragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Bewonersavonden
Wanneer u meer wilt weten of nog vragen heeft, bent u van harte welkom op de bewonersavonden waar Duurzaam Bouwloket u van meer informatie zal voorzien:

- Maandag 27 februari, 20.00 uur Café de Zon, Wijk aan Zee
- Dinsdag 28 februari, 19.30 uur Basisschool De Zeester, Pieter Cheeuwenlaan 6, Beverwijk
- Woensdag 1 maart, 20.00 uur Grote Kerk, Kerkstraat 37, Beverwijk

Op www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk kunt u zich inschrijven voor de avonden. Daarnaast kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden voor een adviesgesprek thuis en voor de actie die loopt tot 23 april 2017.

Installateurs
De deelnemende installateurs zijn Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor de aanschaf en de installatie van de zonnepanelen. Wanneer u zich aanmeldt, maken zij een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langskomt voor vakkundig advies.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing