Unieke gratis tentoonstelling d'Evelaer nu ook voor gezinnen!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK / HEEMSKERK - Nieuwsgierig naar nachtdieren en hun gewoonten? Bezoek dan tot 8 oktober buurthuis d'Evelaer voor de tentoonstelling 'Het Duistere Dierenrijk'? Een uitdagende tentoonstelling voor alle leeftijden.

'Het Duistere Dierenrijk' is een natuur educatieve tentoonstelling voor het hele gezin. Kinderen ontdekken de geheimen van de dieren die er alleen zijn op de momenten dat wij slapen. In de tentoonstelling is een uitgebreide collectie opgezette dieren opgenomen. Verder zijn er prachtige grote foto's met boeiende weetjes te zien. Aan de achterzijde van de informatiepanelen is ruimte gemaakt voor interactie. Zo kunnen kinderen hun eigen schimmentheater maken en zijn er spannende nachtopnames te zien van een dassenfamilie. En wie zou niet eens in de huid willen kruipen van Batman? Of willen voelen aan de vacht van een echte das of vos!?

Reserveren en locatie

Wilt u de tentoonstelling bezoeken? Dat kan gratis. Meld u wel vooraf aan! Online kunt u zich gemakkelijk inschrijven. Ga daarvoor naar www.nmebeverwijkheemskerk.nl/aanmelden. Buurtcentrum d'Evelaer is gevestigd aan Luttik Cie 35 in Heemskerk.

NME Beverwijk & Heemskerk

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected] Ook zijn wij te volgen op Facebook.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing